معرفی وبلاگ
رویایی ترین کشور جهان به نظر من ایران می باشد که هر خارجی رویای امدن به ایران را دارد............ نویسنده وبلاگ : میلاد اکاتی
صفحه ها
دسته
گالري اختصاصي ايران رويايي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2550213
تعداد نوشته ها : 785
تعداد نظرات : 32
خرگوش

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

بقعه امامزاده محمد: در مركز شهر ابهر و بالاتر از مسجد نور است. شجره وي نيز به امام حسن مجتبي است.
 

بقعه امامزاده ابراهيم: در جنوب ابهر، بقعه از خشت و گل ساخته شده و كوچك است.
 

امامزاده اسماعيل:در جاده ترانزيتي ابهر- تاكستان كه نسبت وي به حضرت علي بن ابيطالب مي رسد.


امامزاده يحيي: با بقعه اي با ازاره سنگ تراش قرمز رنگ و ديوار هاي آجري ساده در صائين قلعه زنجان، ازآثار قرن7 يا 8 هجري كه منبت كاري هاي ان منحصر به فرد است.


بقعه قيدار بني: در يكي از كوچه هاي شهر خدابنده، در ميان يك حياط وسيع بقعه آجري زيبايي قرار گرفته كه به حضرت قيدار بن اسماعيل بن ابراهيم (ع) - يكي از پيامبران بني اسراييل - تعلق دارد. بناي ساختمان اين بقعه در قرن هشتم (سال 719هجري قمري) در دوره ايلخانان ساخته شده و گنبد آن از نوع زنگوله اي است. در ضلع جنوبى اين بقعه و در كنار در ورودى، دو برج ديده مى شود كه بر يك پايه ساخته شده اند و زنجيرعدالت جهت دادخواهى مردم از آن آويزان است. بناي بقعه بر روي سه رديف سنگ سبز تراشيده و با آجر ساخته شده و تركيب كلي آن از دو چهار تاقي به هم چسبيده تشكيل شده است. با توجه به سبك گچبري ها و مفهوم تصويرهاي تزييني بنا، به نظر مي رسد كه تزيينات بقعه مربوط به دوره صفويه و قرن يازدهم هجري قمري باشد. بقعه قيدار نبي نزد مردم از اهميت و احترام زيادي برخوردار است. در جوار اين بقعه حسينيه بسيار بزرگي ساخته شده كه مردم جشن ها و عزاداري هاي مذهبي خود را در آن جا برقرار مي كنند. دورتادور حياط، حجره‌هاي كوچكي نيز براي طلاب علوم ديني ساخته شده است.

 
بقعه امامزاده سيد ابراهيم: بقعه امامزاده سيد ابراهيم يكي از بقعه هاي معتبر شهر زنجان است كه در بازار اصلي شهر زنجان واقع شده و مورد علاقه و احترام فراوان اهالي زنجان است. پژوهشگران و علما درباره شجره اين امامزاده اختلاف نظر دارند. برخي از آن ها ايشان را از نوادگان امام موسي بن جعفر(ع) و برخي ديگر وي را از نوادگان حضرت امام علي (ع) مي دانند. بناي امامزاده در ابتداي ساخت به سبك چهار طاقي با پوشش گنبدي بوده است ولي در اين بقعه در سال هاي گذشته منطبق بر بناي قديمي نوسازي شده و در حال حاضر گنبد آن از نوع تك پوششه بوده و به وسيله چهارگوشواره بر جرزها استوار شده است. در حد فاصل گوشواره ها و گنبد نيز هشت نورگير كار گذاشته شده است. تزيينات داخل گنبد گره سازي و مقرنس كاري بوده و سوره مباركه جمعه به خط ثلث بر آن نقش بسته است. ضريح نصب شده بر روي مزار از صنايع اصفهان است كه در سال 1358 به اين مكان آورده شده و بر روي اين مزار نصب شده است. سر در ورودي سمت شمالي و مناره هاي دو طرف آن را مي توان قديمي ترين قسمت اين بقعه به حساب آورد.


دسته ها : زنجان
يکشنبه 1390/9/20 7:40 بعد از ظهر
X