معرفی وبلاگ
رویایی ترین کشور جهان به نظر من ایران می باشد که هر خارجی رویای امدن به ایران را دارد............ نویسنده وبلاگ : میلاد اکاتی
صفحه ها
دسته
گالري اختصاصي ايران رويايي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2500172
تعداد نوشته ها : 785
تعداد نظرات : 32
خرگوش

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

پارك كوهستاني پيشكوه

اين پارك در حاشيه شهر تربت حيدريه واقع شده است و قريب به 800 هكتار وسعت دارد. بخشي از اين پارك تا ارتفاعات 3 قله امتداد يافته است. اين پارك شامل گلزار شهدا، پارك سنگي و رستوران است كه در آن وسايل تفريح كودكان قرار دارد.

 

 

دسته ها : خراسان رضوی
سه شنبه 1390/8/24 1:4 صبح

رباط لاري

ين بنا در بازار شهر و در محله ميدان رباط قرار دارد و به همت حاج محمد رضا لاري از تجار معروف شهر به سال 1308 ه.ق ساخته شده است. اين رباط از بناهاي دو ايواني است و مشتمل بر هشتي ورودي، صحن، حجره، غرفه، اصطبل و ... است. همچنين فضاي ايجاد شده در اين بنا به صورت 24 غرفه تابستاني بوده و اتاقك هاي پشتي استفاده زمستاني داشته است. علاوه بر آن 4 فضاي وسيع به صورت انبار در چهارگوشه رباط ايجاد شده است. آرامگاه حاج محمد رضا لاري نيز در غرفه اي در بازارچه جنب رباط قرار دارد.

 

دسته ها : خراسان رضوی
سه شنبه 1390/8/24 1:2 صبح

در شهرستان تربت حيدريه مشاغل و هنرهاي سنتي هنوز تا حدي رواج دارد. اما ديگر به عنوان مشاغلي عمده كه سازنده ساختار اقتصادي اجتماع تربت حيدريه باشند وجود ندارند. از ميان اين مشاغل مي توان به حصيربافي، نمد مالي، مسگري، نجاري، فرش بافي و آهنگري اشاره نمود. مهمترين حرفه سنتي در تربت حيدريه كه امروزه نيز از رواج شاياني برخوردار است چله كشي ابريشم مي باشد.

 

دسته ها : خراسان رضوی
سه شنبه 1390/8/24 1:2 صبح

ديگر بناهاي موجود در مجموعه معماري قطب الدين حيدر، رباطي است كه حاج محمد ابراهيم طبسي از تجار معروف عصر قاجار در اواخر اين دوره در ملك شخصي خود بنا كرد. رباط طبسي در زمره بناهاي دو ايواني است كه شامل فضاي ورودي، هشتي، تعدادي حجره مشرف به ميان سراي بنا، انبار و اصطبل است.

 

دسته ها : خراسان رضوی
سه شنبه 1390/8/24 1:1 صبح

در ضلع غربي مقبره قطب الدين حيدر ايوان مسجد جامع قديم تربت حيدريه جلب نظر مي كند. ارتفاع ايوان مذكور 5/11 و طول آن حدود 5/10 متر است. فضاي داخلي ايوان مقصوره يا گنبد خانه مسجد با وسعت بيش از 200 متر شامل غرفه و محرابي مزين به مقرنس و نيز تزييناتي به شيوه كاربندي در بخش زرين گنبد است. بناي مسجد جامع آجري است و تاريخ بناي آن كه نام باني را نيز شامل مي شود بر سنگ سياه و لوح مانندي حك شده است كه نشان دهنده سال 1045 ه.ق زمان شاه صفي و به نام خواجه عبدالله فرزند درويش علي تربتي است.

 

دسته ها : خراسان رضوی
سه شنبه 1390/8/24 1:1 صبح
X